Değerli okurlarımız.İlçemizde 112 ekipleri olarak sayısız vakaya müdahale ediyoruz.Ancak bu vakalardan en içimizi acıtanı şüphesiz ki trafik kazaları ve bu kazalara bağlı acı ölümler.Bu yazımızda hep birlikte başlıktaki iki yolu değerlendirelim.

    Öncelikle Turgut Özal Bulvarı olarak bildiğimiz Batı Çevre Yolu. Arkadaşlar buranın çevre yolu ile bir alakası kalmamış durumda. Tamamen halkımızın yaşam alanı içinde kalmış bir yol.Özellikle ağır tonajlı araçların ilçemize girmeden Selçuk yoluna bağlanması için yapılmış,anacak zamanla şehir bu yolu içine almıştır.Daha geçen gün hızlı giden bir sürücü, noktada trafik ekipleri olmasına rağmen küçük bir çocuğa çarptı, neyse ki minik hafif yaralarla atlattı bu kazayı.Çözüme gelelim. Acilen daha geniş bir açıdan ikinci bir çevre yolu açılmalı hem de çok acil.Aksi halde ciddi ölümlü bir kaza her an olabilir.Çünkü yol hız yapmaya ve dikkat dağınıklığına müsait.Dileriz en kısa zamanda bir çözüm bulunur.

    Gelelim Selçuk yoluna. Ben genç olmama rağmen çocukluğumdan beri hep o yolda birilerinin öldüğünü duyarım.Şimdi  ise duymanın yanında maalesef  görüyor,müdahale ediyor ve çok üzülüyorum.Sadece Tire çıkısından 500 metre genişletme çalışmasının çalışması! Yapıldı.Hepsi bu.Yol aynı yol.Yaz geliyor ve açık söyleyeyim Selçuk yolu kurbanlarını bekliyor.Ne olur bu konuda herkes bir şeyler yapsın. Bu yol daha fazla canları almadan bir tedbir alınsın.Daha geçen sabah olan kazada her yer benzin,yaralı sürücü araç içinde.Sabah 7 suları,ne güvenlik ekibi var ne de başka bir ekip.Olay yerinde tek resmi ekip bizdik ve sadece bir kıvılcımlık mesafedeydik ölüme.Ancak bırakmadık arkadaşımızı orada,risk aldık ve Selçuk yoluna bir kurban daha vermedik.

   Dileğimiz şudur ki,özellikle bu iki yolda daha fazla canlar yanmasın,daha fazla gözyaşı dökülmesin ve bir an önce gerekli önlemler alınsın.Bu konuda herkes üzerine düşeni yapsın.Gerekli yerlere dilekçeler,mailler gönderilsin.Hepimizin başına gelebilir.Rabbim hepimizi kazalardan korusun.Sağlıkla kalın.