Şu yeryüzü er meydanı.
        Gönül sevmez her meydanı.
        Yüreksize yorgan döşek,
         Koç yiğide ver meydanı.


    Koç yiğitlerimiz, Mehmetlerimiz sınırımızda oluşturulmak istenen olası bir terör devletine engel olmak ve buna teşebbüs etmek isteyenleri yerle yeksan etmek için bu kez Afrin’de.
    Kahraman ordumuz içine sinsi bir virüs gibi yayılan fetöcü hainler tespit ve def edilince, lojistik bilgiden mahrum kalan Pkk/Pyd terör örgütleri Türkiye sınırları içinde bir şey yapamaz hale geldi. Bu durumdan son derece rahatsız olan ABD ve Almanya gibi ülkeler Suriye sınırında hazırlamakta oldukları B planlarını devreye sokmaya teşebbüs ettiler. Bu plan sınır hattında o terör devletini kurmak ve ivedilikle tanıyarak meşrulaştırmaktı.
      Süreci pür dikkat takip etmekte olan Türkiye kolları sıvayarak zeytin dalı harekatını başlattı. Harekat başlarken ABD Başkanının “Yapmayın, onaylamıyoruz”  demesi üzerine Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan tokat gibi şu tarihi cevabı vermiştir: “Teröristlerin elinde bulunan ülkenize ait silahları alın ki onları da toprağa gömmek zorunda kalmayalım, yine terörist kıyafetleri üzerinde ki bayraklarınızı sökün ki onları size biz iade etmek zorunda kalmayalım”…
      Artık Milli Mücadele başlamış, milli hislerimiz ön plana çıkmış, milli birlik ve beraberliğimizin bir kez daha perçinlenmesinin adımı atılmıştır. Tankın üzerindeki Mehmetçiğe ‘Hedefin nedir?’ denildiğinde “Kızıl Elma” diyecek ve “Ailem beni beklemesin” diye ekleyecektir. Analar Mehmetçik için aş hazırlayıp, atkı bere örerken, sınır hattında ki yörük teyze kurban kesecektir kahraman yiğitler için.
     Kabe-i Muaazamadan Medine-i Münevvereye, Somali’den Sudan’a, Gazze’den Kudüs’e, Edirne’den Kars’a kadar dualar yükselecektir Kahraman Ordumuz için. 15 Temmuz’da kahramanlığını tescil ettiren bu “Aziz Millet” de boş durmayacak, yerli, milli silah ve akıllı mühimmatlarla teröristlerin canına okuyan Mehmetciğimize destek olmak için askerlik şubelerine koşacak, “ Bizde varız” diyecektir. Dedik ya damarlarımızdaki o asil kan harekete geçmiştir bir kere. Vakit seferberlik vaktidir artık.
     Peki milli duygularımızın doruklara ulaştığı bu anlarda hiç mi olumsuz durum olmamıştır güzel ülkemde? Olmaz mı hiç kardeşlerim. Burası Türkiye’dir ve maalesef içimizde ki ihanet odakları da vazifelerini yapmak kaydıyla boş durmayacak ama milletimizin dik duruşuyla karşılaşacaklardır.
     Bu cennet vatan içinde bombalar patlatılıp yüzlerce vatandaşımız, askerimiz, polisimiz şehid edilirken, gezi olaylarında ambulanslar, polis arabaları yakılıp yıkılırken, Muhammed Fatih Safitürk kaymakamım, Mehmet Selim Kiraz savcım, Ömer Halis Demir komutanım, Ahmet Alp Taşdemir polisim, Aybike öğretmenim, Yasin Börü kardeşim terör örgütü tarafından şehid edilirken üç maymunu oynayan, adının başına da Türk kelimesini koyan Tabipler Birliğinin bir grup üyesi çıkarak Afrin harekatına karşı olduğunu söyleyecek, savaşın insanlık suçu olduğunu zırvalayacaktır.
     Öte yandan ‘ Suriyeliler neden savaşmıyor’ derken, Suriyelilerden oluşan Özgür Suriye Ordusuna ‘terörist oluşum’ diyen ancak, Darmık dağına apo posteri asan ve şuan Afrin’ de canlarına okumakta olduğumuz PYD terör örgütüne ‘terörist diyebilecek istihbarati bilgiye sahip değiliz’ diyen siyasiler de çıkacaktır.
    Tüm bu olumsuzluklara rağmen ne Mehmetçiğimizde ne de milletimizde motivasyon eksikliği yoktur. Kahraman ordumuz kararlılıkla terör örgütlerinin üzerine gitmekte, leşlerini yere sermektedir. Allah’ın izni ile milli mücadelemizin zafer ile taçlanacağına inancımız tamdır. Bu inançla dualarımıza devam etmekteyiz. Rabbim operasyon sırasında şehid olan kardeşlerimizin şehadetini kabul etsin, ailelerine ve necip milletimize sabırlar versin. Gazilerimize acil şifalar ihsan eylesin. Rabbim onlara güç kuvvet versin. Sözlerime Yahya Kemal Beyatlı’nın şu dizeleriyle son veriyorum. Saygılarımla.


      Şu kopan fırtına Türk ordusudur Ya Rabbi
      Senin uğrunda ölen ordu budur Ya Rabbi.
      Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed namın
       Galib et, çünkü bu son ordusudur İslamın…..