• DOLAR 28,95 %0.14
  • EURO 31,83 %0.12
  • ALTIN 1.900,84 %0.20
  • BİST100 8.066,18 %-0.34
  • BITCOIN 38.278 %2.35
  • ETHERIUM 2.071 %2.23
24°
1 gün önce ETKİNLİK

25. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali’nin açılışı bugün gerçekleştirildi. Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu’nun da katıldığı açılışta konser veren Tire Belediyesi Tarihi Armoni Bandosu, çaldığı marşlarla dinleyenleri mest etti.

2 gün önce KÜLTÜR - SANAT

Tireli Ressam Zehra Terzioğlu 23 Nisan etkinlikleri kapsamında 4 Eylül İlkokulu’nda resim sergisi açtı.

3 gün önce GENEL

Tire İsa Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Büyükkale İlkokulunu ziyaret etti.

3 gün önce GENEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Libya üzerinden gelen çöl tozlarına ilişkin sarı kodlu uyarıda bulundu.

4 gün önce GÜNDEM

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Tire’de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

5 gün önce GÜNDEM

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, makamında çocukları ağırladı. Makam koltuğuna oturan çocuk başkanlar, projelerini anlattı.

5 gün önce BELEDİYE

Tire Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, çocuklara yönelik düzenlediği tenis turnuvası, coşkuyla geçti.

5 gün önce SPOR

Lider Tire FK, kendi evinde ağırladığı Emirdağ Spor'u 5-0'lık ezici bir skorla yenerek 3 puanın sahibi oldu. Tire Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Zincircoğlu, Yalçın Kaya ve CHP'li Meclis Üyesi Hakan Ayhan da karşılaşmayı tribünden izlediler.

1 hafta önce BELEDİYE

Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, Birtan Armağan, Hüseyin Zincircoğlu ve Yalçın Kaya’yı başkan yardımcısı olarak atadı.

1 hafta önce GENEL

Meteoroloji İzmir 2. Bölge Müdürlüğü yarın için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Kuvvetli yağışın bu gece yarısından itibaren etkili olması bekleniyor.

Vefatlar