THANG-KUEİ

Bu özel formül yoğun fiziksel egzersizin yol açtığı zorlamaların üstesinden gelmek ve bayanlara yardımcı olmak üzere geliştirilmiştir. Bu ürün özellikle çok yararlı bileşenleriyle dikkat çekmektedir:

        Bu bileşenler vücut sistemlerinin dengelenmesine yardımcı olan Thang Kuei ile papatyadır.  Yüzyıllar boyunca Çin’li bitki uzamanları Thang Kuei’yi tonik olarak hergün alınabilecek üstün bir bitki olarak görmüşlerdir. Bu bitki (A) v (B) vitaminleri, kalsiyum, demir ve magnezyum açısından oldukça zengindir. Özellikle hanımların özel günlerinde ve menapoz dönemlerini çok daha rahat geçirmeleri için tasarlanmış olan bu ürün, aslında hem bayanların hem de erkeklerin kullanabileceği bir üründür. Kas gevşetici özelliği ile kramplara karşı inanılmaz etkisi vardır. İçerdiği papatya özünün sinirleri sakinleştirici uykuyu teşvik edici özelliği de bulunmaktadır.

* ayrıca,genelde yaşlılarda görülen kemik erimesi hastalığına karşı içerisinde bulundurduğu mineraller sebebi ile,

herbalife vitamin ve mineral tablet ile birlikte kullanıldığında kemik erimesine karşı etkili olduğu gözlenmiştir.



ALOE VERA

Aloe Vera, faydaları binlerce yıldır bilinen doğal tedavi özelliklerinin yanısıra, geniş çaptaki çeşitliliği nedeniyle eski kültürler tarafından uzun süredir kullanılan şifalı bir ottur. Özellikle yanıkların tedavisinde ve yaraların iyileştirilmesinde kullanılan bu bitki, şifalı yönleri nedeniyle bu günkü bitkisel tedavi içerisinde yer alan tıbbi bitkilerden biri olarak ilgi görmektedir. Aloe Vera içinde vitaminler mineraller amino asitler ve enzimler içeren yapısıyla besleyici özelliği olan güçlü bir bitkidir. Ağızdan alındığında sindirim sistemini destekler. Mide ülserleri’nin, hemoroid’in kabızlığın ve tüm bağırsak düzensizliğinin tedavisinde etkilidir. Aloe Vera’nın gücü ve etkisini garintilemenin en iyi yolu standardize edilmiş bitkisel özler kullanılarak üretilmiş olan ürünleri almaktır. Böylece Aloe Vera’nın tüm faydalarından faydalanabilirsiniz.

İlgilenenler için önemli bilgi: Thang- Kuei bitkisel formülü, Herbalıfe tarafından lisanslı olarak üretilmektedir.