Birlikte Kuvvet Doğar Birlikte Kuvvet Doğar

Ercan ÇELİK

Uyuşturucuyla mücadelesini hız kesmeden sürdüren polis, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. İzmir, Menemen ve Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde, İzmir genelinde uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şüphelilere yönelik bir süredir devam eden teknik takipli saha ve analiz çalışmaları neticesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Menemen ve Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon gerçekleştirildi.

Hava desteğiyle 54 farklı adrese yapılan operasyon kapsamında, 4 kilo 67 gram esrar, 196 gram metamfetamin, 5 bin 805 adet yeşil ve kırmızı reçeteye tabi sentetik ecza maddesi, 7 gram eroin, 44 gram kokain, 8 adet tabanca, 1 adet tüfek, bir miktar tabanca fişeği ve 8 adet şarjör, 5 adet sikke, Suçtan elde edilen 81 bin 115 lira para ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 50 şüpheliden 35’i çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 12 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Editör: Haber Merkezi