Ercan ÇELİK

TEB Tire Şube Müdürü Adil Kaya ve Portföy Yöneticisi Birtan Toker,  Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı’yı makamında ziyaret ettiler. TEB’in piyasanın canlandırılması amacıyla odalarda başlattığı protokoller kapsamında, Tire Ticaret Odası ile de protokolün detaylarının görüşüldüğü toplantıda, protokol imzalandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Şube Müdürü Adil Kaya, “Protokol kapsamında Tire Ticaret Odası üyelerine özel pek çok avantaj sunuyoruz. Üye esnaflarımıza özel %1,99’dan başlayan faiz oranı, 3 aya varan ödemesiz dönemli, 36 aya varan vadeli kredi imkanı sunuyoruz. Bunun yanında yüksek vadeli mevduat oranları, ticari kredi kartlarında özel limitler, uygun pos fiyatlaması ve gerekli koşulları taşıyan esnafımız için havale, eft, hesap işletim ücretlerinden muafiyet sağlayan pek çok avantaj, TEB’te Tire Ticaret Odası üyelerini bekliyor.” Dedi.

DELİKANLI TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten ve özel protokolden dolayı TEB Tire Şubesi Müdürü Adil Kaya ve Portföy Yöneticisi Birtan Toker’e teşekkür eden Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı, “Üyelerimizin her alanda daha avantajlı olması için çalışmaya devam ediyoruz. TEB ile imzaladığımız protokol de üyelerimize çok güzel avantajlar sunmakta.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi