Ercan ÇELİK

Tire İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün gıda üretimi yapan işletmelerde yaptığı rutin denetimler sonucunda, normal hijyen koşullarının üstünde hijyenik üretim yapan işletmelere teşekkür belgesi verildi. Bu kapsamda Tire’nin yüz akı markalarından olan ve Türkiye çapında tanınan Ege Sucukları Ali Kasap firması da üretimdeki üstün hijyen koşulları dolayısıyla teşekkür belgesi aldı.

Tire İlçe Tarım Müdürü Mustafa Evran, Ege Sucukları’nın tesisini bizzat ziyaret ederek, teşekkür belgesini işletme sahibi Alper Kasap’a takdim etti. Mustafa Evran, “Tire İlçe Tarım Müdürlüğü olarak ilçemizde gıda mühendisi arkadaşlarımızın yapmış olduğu denetimlerde normal düzeyden daha hassas hijyene dikkat eden bütün işletmelerimize diğer işletmelere örnek olması için teşekkür belgesi hazırladık. Bu gerekli hassasiyeti gösterdiğiniz için sizlere ve çalışanlarınıza teşekkür ederiz.” Şeklinde konuştu.

Teşekkür belgesini alan Alper Kasap, “Çok teşekkür ederim. Bu belgeyi, ustalarımız, çalışanlarımız ve rahmetli babamız Ali Kasap adına alıyoruz. Onun ismini yaşatmak için elimizden gelen tüm gayreti sarf ediyoruz. Babamızın zamanında olduğu gibi, aynı ekip, aynı hassasiyet ve aynı güçle, kaliteli ürün üretim, kıymetli müşterilerimize sunmaya devam ediyoruz. Tire İlçe Tarım Müdürümüz Sayın Mustafa Evran’a da teşekkür ederim.” dedi.

Editör: Haber Merkezi