CHP İzmir Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Mustafa Moroğlu, açılışı geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Tire’nin ilk AVM’si Tire Park’ı ziyaret etti.

 

Ercan ÇELİK

 

Yoğun programı sebebiyle Tire Park AVM’nin açılışına katılamayan Milletvekili Mustafa Moroğlu, Kurban Bayramı’nın 3. Günü geldiği Tire’de Tire Park AVM’yi ziyaret ederek, Tireli iş adamı Mehmet Delikanlı ile görüştü.

AVM’nin sahiplerinden Mehmet Delikanlı’nın bizzat ağırladığı vekil Moroğlu, Delikanlı ailesini kutladığını belirterek, AVM’yi çok beğendiğini belirtti. Mehmet Delikanlı ile birlikte AVM’deki işyerlerini tek tek ziyaret eden CHP’li vekil, daha sonra AVM’nin balkon kısmındaki Cambodia Coffee’nin özel kahvesinden tattı.  Cambodia Coffee, Food & Food, Montreal Steak House, İstanbul Çaycısı ve City Park Döner  markalarını Tire Park AVM’ye taşıyan Doruk İşletmeciliğin sahibi Osman Girgin ile de görüşen Moroğlu, Girgin’i başarılı girişiminden dolayı tebrik etti.

 

“DELİKANLI, TİRE’YE RENK KATMIŞTIR”

Mehmet Delikanlı ile uzun süre sohbet eden Moroğlu, Delikanlı’nın eski dostu olduğunu belirterek, “Mehmet Delikanlı Tire’de her zaman başarılı işlere imza atmış ve ilkleri ortaya koymuş önemli bir şahsiyettir. Renkli bir kişiliği olduğu için Tire’ye yaptığı her yatırımda renk katmıştır. Tire Park AVM projesi de daha önceki projeleri gibi Tire’de bir ilk oldu. Tirelilerin hoş vakit geçirebileceği bir adres haline geldi. Programım yoğun olduğu için açılışa katılamadım. O yüzden bugün ziyaret edip görmek istedim. Mehmet Delikanlı’yı ve ailesini bu büyük proje için kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.



Editör: Haber Merkezi