Uluslararası fuar ve organizasyonların dünyadaki yeni parlayan yıldızı olan Antalya’da geçtiğimiz hafta 24.’sü gerçekleştirilen Uluslararası Gıda ve Yiyecek Fuarı gerçekleştirildi. 15-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonu çok sayıda kişi ziyaret etti ve iş ilişkisinde bulundu.

Fuarın yoğun ziyaretçi kitlesi içerisinde Tire’den giden lokantacı, pastaneci, gıda ürünü üretici ve satıcısı esnaflar da yer aldı. Büyük bir otobüsle, yaklaşık 50 kişilik bir gurup olarak, Antalya’ya giden Tireliler, burada fuarı büyük bir ilgi ve keyifle gezdiler. Kendi sektörleri ile ilgili bir çok firmanın katıldığı fuarda gördükleri yeni ürünler ve yeni teknolojiler, katılımcıları etkiledi. Tireli gezi gurubu üyeleri, fuar gezisi sonrasında kalan boş zaman diliminde Antalya’yı kısa süreliğine de olsa gezme fırsatı buldular ve akabinde Tire’ye geri döndüler.

Tire Lokantacılar ve Pastaneciler Odası Başkanı Necat Sertdemir, Fuarın Tireli Oda mensubu vatandaşlar için çok güzel geçtiğini gıda ve yiyecek Fuarında yeni bilgiler edindiklerini üyelerinin bu organizasyonların devamını istediklerini belirtti. 

Editör: Haber Merkezi