Tire’nin tarihi kıraathanelerinden biri olan eski adıyla “İşçiler Kahvesi”, şimdiki adıyla “CHP Kahvesi” yeni işletmecisi Nihat Maltepe, tüm Tirelileri beklediklerini söyledi.

 

Ercan ÇELİK

 

Tire’nin merkezinde Fevzipaşa Caddesi’ndeki CHP İlçe Binası altında bulunan kıraathane, geçtiğimiz günlerde el değiştirdi ve yeni işletmecisi Tireli genç girişimci Nihat Maltepe oldu. Uzun yıllardır Tirelilerin uğrak mekanlarından olan İşçiler Kahvesi, yeni işletmecisi ve yeni ekibiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Müşteri memnuniyeti ve güleryüzlü hizmetin en önemli ilkeleri olduğunu dile getiren işletmeci Nihat Maltepe, “Misafirlerimizin rahatı için herşeyi düşündük. Sıcak ve soğuk içeceklerimiz, güler yüzlü personelimizin servisiyle misafirlerimizle buluşuyor.” Dedi.


Önümüzdeki günlerde, mekanda büyük bir tadilata gideceklerini dile getiren Maltepe, tadilat sonrası takılacak dev ekran led tv ile maç keyfinin devam edeceğini belirtti.


Tadilat sonrasında maç keyfinin favori adresi haline gelecek olan kıraathanede, Digitürk ile Türkiye 1. Ligi ve İngiltere Premier Ligi takip edilebilecek. Lig maçlarında 2 lira olan giriş ücretleri derbi maçlarda ise sadece 5 lira. 

Editör: Haber Merkezi