Kozmetik sektörünün iddialı markalarından Lady Beetles, Gaziemir Optimum AVM’den sonra, ikinci mağazasını Tire Park AVM’de açtı.

 

Ercan ÇELİK

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirilen açılışa, katılım yoğun oldu. Katılanlar arasında CHP Tire İlçe Başkanı Şenol Sardoğan, CHP’li aday adayları Emel Denizaslanı ve Mustafa Güngör, CHP’li Eski Bakan Halil Çulhaoğlu ve birçok CHP’li, Tire Park AVM’nin Kurucu Ortaklarından Mehmet Nadir Delikanlı ve birçok iş adamı yer aldı. AVM içindeki mağaza önünde gerçekleştirilen açılışa Lady Beetles markasının yaratıcısı Dilek Köylü de bizzat katıldı.

Açılış töreninde konuşan Mehmet Delikanlı, “Mağazamızın hayırlı olmasını diliyorum. OptimumAVM’den sonra şimdi Tire Park AVM’de Lady Beetles markalı ürünler satılmakta.” Diyerek, diğer misafirlerle birlikte kurdelayı kesti.

Cilt bakımından, makyaj malzemelerine ve çeşitli aksesuarlara kadar her türlü kozmetik ürününü bulabileceğiniz Tire Park Lady Beetles Mağazasında, tüm ürünler,Lady Beetles’ın kendi imalatı olan orijinal ürünler.

Lady Beetles markasının yaratıcısı Dilek Köylü, “Tire Park AVM’de bayimiz olan Demet Hamurcuoğlu’na başarılar diliyorum. Lady Beetles olarak bayi sayımız hızla artmakta ve bayilikler verilmeye devam etmektedir.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi