Kasha Giyim yazlık ve kışlık ürünlerde sunduğu indirimler ile bayram sevinci yaşatıyor.


Dilek KART

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle özel indirim kampanyasına başlayan Kasha Giyim, modanın takipçisi bayanların bu bayram da mutlaka uğrayacağı adres.



Kasha Giyim’in işletmecisi Tireli başarılı iş kadını Berna Ağat, bayrama özel etiket yarısı indirim kampanyası başlattıklarını açıklayarak, “Kasha Giyim olarak biz her zaman en şık ve en son moda bayan giysilerini yaklaşık 2 yıldır Tireli ve çevre şehirlerin bayanlarının beğenisine sunuyoruz. Kaliteli kumaşlardan dikilmiş olan elbise, etek, ceket, pantolon, takım, tayt, yelek ve şifon bluzlar Kasha Giyim askılarında ve vitrininde yer alıyor. Kıyafetlerin tamamlayıcı unsurları olan takı, çanta, kemer ve fular çeşitleri de mağazamızda yerlerini aldı” dedi.



GECE 22.00’A KADAR HİZMETTE
Koton, Tabu, Selis, Fever, Kasha, Moda Bravo ve Miartineri gibi seçkin markaların ürünlerinin satışa sunulduğu Kasha Giyim’de tüm ürünler Berna Ağat tarafından hanımlar için tek tek seçiliyor. 



Kasha Giyim bayram nedeniyle gece saat 22.00’ye kadar Tirelilerin hizmetinde olduklarını söyleyen Berna Ağat, “Bu vesile ile tüm müşterilerimizin ve Tirelilerin Mübarek Kurban Bayramını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim” şeklinde konuştu. 


Editör: Haber Merkezi