Ergün ÇELİK

Güneşin yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde en vazgeçilmezlerimizden biriside güneş gözlükleri. Hem gözleri korumak hem de rahatça güneşli günlerin keyfini çıkarmak için kullanılan güneş gözlükleri, Tire’de faaliyet gösteren Merkez Optik vitrinlerindeki yerlerini aldı. Tireli genç girişimciler Aşkın Düşmez ve Özkan Güler tarafından kurulan ve yaklaşık 4 yıldan bu yana Tireli müşterilerine hizmet veren Merkez Optik, her sezon olduğu gibi bu sezon da en seçkin güneş gözlüklerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Her bütçeye uygun kaliteli güneş gözlüklerinin bulunduğu Merkez Optik’te 59,90 TL’den başlayan fiyatlarla güneş gözlüğü sahibi olabilmek mümkün. Tire’deki en geniş ürün yelpazesine sahip olan Merkez Optik’te Ray-Ban, Aston Martin, Polo, Vogue, Zen, Fratelli Rossetti, Bruno Mazzini gibi seçkin markaları bulmak mümkün.

GÖZLÜK ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Merkez Optik Kurucular Aşkın Düşmez ve Özkan Güler, HaberTire Gazetesi’ne yaptıkları açıklamada gözlük alınırken göz önünde bulundurulması gereken çok sayıda kriter olduğunu vurguladı. İkili yaptıkları ortak açıklamada şu ifadelere yer verdi; “

Güneş gözlükleri her ne kadar aksesuar gibi görünse de aslında gözü güneşten koruyan en güzel araçtır. Güneş gözlüklerinin belli bir standardı ve kalite belgesi olmalıdır. Ayrıca her güneş gözlüğü de ultraviyole ışınlarını tutmamaktadır. Bu nedenle güneş gözlüğünün ultraviyole filtreli, kaliteli, ışığı kıran kaplamalı, yüz yapısına uygun çerçeveli olmasına dikkat edilmelidir. Ayrıca polarize cam da ultraviyole ışınları kırarak gözü koruyabilmektedir. Güneş gözlüklerinde kullanılan çerçevelerin kalitesiz olması bir takım cilt hastalıklarını da beraberinde getirebilir. Bu yüzden gözlük alınacağı zaman camla birlikte çerçevede de kalite aranmalıdır.

“HERKESİ MAĞAZAMIZA BEKLERİZ”

“Daha iyi görmek ve görünmek için” sloganıyla yola çıkan ve 4 yıldır Tire’ye gözlük alanında ilkleri yaşatan Merkez Optik’in Kurucuları Aşkın Düşmez ve Özkan Güler, açıklamalarının devamında ise şu ifadelere yer verdi; “Tüm Tire halkını işyerimize yeni gözlüklerimizi görmeye denemeye davet ediyoruz. Alışveriş yapmak şart değil. Herkese ikram edecek bir bardak çayımız vardır. Gözlükle ilgili sorun yaşayan, şikayeti olan ve merak ettiği bir şey olan tüm Tirelileri İstasyon Caddesi üzerindeki mağazamıza bekliyoruz”

Editör: Haber Merkezi