Ercan ÇELİK

Tire’de şampiyonluk coşkusu Tire’de şampiyonluk coşkusu

Trendyol 1. Lig play-off finalinde normal süresi 1-1 biten ve uzatmaya giden maçta Sakaryaspor'u 3-1 yenerek Süper Lig'e çıkan Bodrum FK kupasını aldı. Bodrum FK iç saha maçlarını 3 bin 925 kişilik ilçe stadyumunda oynuyordu. Fakat aydınlatma yetersizliği gibi TFF getirdiği standartlara uymadığı için Bodrum, maçlarını kendi stadında oynayamayacak.

İLK GÜNDEME GELEN TİRE OLDU

Yeni sezonda Süper Lig’te mücadele edecek olan Ege takımının, ev sahibi olduğu maçları nerede oynayacağı ise merak konusu. Aydınlatması, çim sahası, seyirci kapasitesi ve diğer teknik detaylarıyla UEFA standartlarında inşa edilen Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu, bu süreçte ilk akla gelen adres oldu.

BAŞKAN OKUROĞLU, DEVREYE GİRDİ

Bodrum FK yönetimiyle görüşen Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, takımı ve camiayı tebrik ederken, iç saha maçlarını Tire’de oynamaları yönünde girişimde bulunduğu da öğrenildi.

TİRE’DE SÜPER LİG HEYECANI

Futbol kulislerini hareketlendiren gelişme, Tireli futbolseverlerde de büyük heyecan yarattı. Bodrum FK’nın iç saha maçları için diğer olasılık Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu. Bodrum’a olan mesafe ve diğer teknik yeterlilikler baz alındığında yüksek olasılıkla iç saha maçlarının Tire’de oynanması bekleniyor.

Editör: Ercan Çelik