Ak Parti Tire İlçe Teşkilatı, Bayram boyunca gerçekleştirdiği ziyaretlerle, Kurban Bayramı’nı dolu dolu bir program ile geçirdi.

Ercan ÇELİK
Kurban Bayramı’nın ikinci günü parti binasında bir araya gelen Ak Partililer, bayramlaşma merasiminde yer aldılar. Parti binasına toplanan yaklaşık 350 partili, birbirleriyle bayramlaştılar. İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, tüm partililerin bayramını kutlayarak iyi dileklerini iletti.



TİRE’Yİ KARIŞ KARIŞ GEZDİLER
Parti binasındaki bayramlaşmanın ardından Çeltikcoğlu ve beraberindeki il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri, Tire Küçük Menderes Engellileri Koruma ve Güçlendirme Derneği’ni ziyaret ettiler. Burada engelli vatandaşların da bayramını kutlayan heyeti Dernek Başkanı Emel Çakıcı ağırladı.

Engelliler Derneği ziyaretinin ardından bayram boyunca Mehmet Çeltikcoğlu başkanlığında ziyaretlerde bulunan Ak Partililer, Duatepe, Karacaali, Dört Eylül, İhsaniye ve İstiklal Mahallelerini gezdiler. Buralarda bulunan kahvehanelerde muhtarlar ve mahalle sakinleri ile bayramlaşan Ak Partililer, vatandaşın hatrını sordular. İstiklal Mahallesi ziyaretinde, ayaklarından engelli olan Emekli Öğretmen Mehmet Gürkanlı da evinde ziyaret edildi.



KÖYLERİ DE UNUTMADILAR
Bayramın ikinci ve üçüncü gününde de ziyaretlerini sürdüren Ak Parti, çarşı esnafını ziyaret ettikten sonra, bayram ziyaretlerini Tire’ye bağlı köylerde sürdürdüler. Eskioba, Yenioba, Kurşak, Işıklar, Yeniçiftlik, Çobanköy, Saruhanlı, Yenişehir, Osmancık, Eğridere, Kireli, Derebaşı, Doyranlı, Sarılar ve Kırtepe köylerine yapılan ziyaretlerde köy muhtarları ve köylü vatandaşlar ile bayramlaşıldı ve vatandaşın hatrı soruldu. 

Eskioba Köyü’ne yapılan ziyarette, Eskioba’da yapımı süren Gölet ile ilgili yüklenici firma ve köy muhtarından bilgi alındı. 
Bayram programını dolu dolu geçiren Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, köylere yapılan ziyaretlerin devam edeceğini belirtti. 

Editör: Haber Merkezi