Beypazarı Belediyesi tarafından düzenlenen festivalin açılışında Edirne Büyükşehir Belediye Bandosu ile birlikte sahne alan Tire’nin köklü bandosu, repertuvarı ve performansıyla ziyaretçilerden alkış aldı. Festival süresince farklı noktalarda konserler veren Tarihi Tire Belediyesi Armoni Bandosu, Tire’nin müzik kültürünü ve tarihi mirasını Ankara’ya taşıdı.

FESTİVALİN AÇILIŞINDA SAHNE ALDI

Konserler, uluslararası halk dansları, sergiler ve çocuk etkinliklerinin yer aldığı festivale yoğun katılım sağlandı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da eşi Nursen Yavaş ile birlikte festivalin açılış programına katıldı.

TARİHİ BANDOYA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Tarihi Tire Belediyesi Armoni Bandosu’nun festival programına kattığı renk ve başarılı performansı dolayısıyla Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, Bando Şefi Zafer Görgülü’ye teşekkür plaketi takdim etti.

Tire’nin önemli kültürel değerlerinden biri olan Tarihi Tire Belediyesi Armoni Bandosu, Beypazarı’ndaki performansıyla Tire’yi bir kez daha ilçe sınırlarının dışında başarıyla temsil etti.

5-186-154-213-202-261-32

Dünya Temizlik Günü’nde Tire Belediyesi’nden Örnek Çalışma
Dünya Temizlik Günü’nde Tire Belediyesi’nden Örnek Çalışma
İçeriği Görüntüle