Merhaba, ben yeni köşe yazarınız Serkan Candaş. Bundan sonra bu köşe den sizlere sesleneceğim. Bu hafta ki ilk yazım da sizlere kendimi tanıtmak istiyorum.


1982 Ankara doğumluyum, aslen İzmir Tireliyim fakat babamın işi gereği Ankara da doğdum büyüdüm ve 30 yaşına kadar Ankara da yaşadım. Lise çağlarımdan beri Sivil Toplum Kuruluşları ile beraber gönüllü olarak çalışmalarım oldu ve olmaya devam ediyor. Türkiye’nin gitmediğim bölgesi, gitmediğim şehri hemen hemen kalmadı. Bir çok hayat gördüm, bir çok hayata dokunmaya çalıştım. Her hafta size bu köşeden; insan hakları, kadınların sorunları, kadına şiddet, hayvan hakları, işçiler, mülteci sorunları, çocuklar, sokak’ta yaşamak zorunda kalan insanlar, engelliler vb. gibi konularda yazılar yazacağım, sizlere bilgiler aktaracağım.


Tabi bunun yanında bu çalışmaları yürüten Dernek üyeleri ve gönüllüleri ile ropörtajlarım yine gazeteniz HaberTire’de olacak. Bu konularda bir farkındalık, duyarlılık yaratabilirsek ne mutlu bize. Şimdilik hoşçakalın, sevgiyle kalın ve dayanışmayla kalın.