Ercan ÇELİK

Tire’de geçtiğimiz yıl hizmete açılan Janti Plus Müzik ve Organizasyon, kısa sürede sektöründe öncülerinden biri haline geldi. Tire’de özellikle düğün, nişan ve kına etkinliklerinde sergiledikleri konseptler, bu gibi organizasyonlara bambaşka bir boyut kazandırdı.

Janti Plus, kına, düğün, nişan, evlilik teklifi, açılış, baby shower, gender (cinsiyet belirleme) partisi, 6 ay kınası, diş partisi, hastane doğum odası süsleme, mevlüt ve pek çok özel etkinlikte, organizasyon sahibinin imdadına hızır gibi yetişiyor.

DANS EKİBİ GÖZ DOLDURUYOR

Tire Belediyesi Halk Oyunları ekibinin de eğitmeni olarak, imza attıkları pek çok başarılı etkinlikte kendini kanıtlayan Nurgül Sarayköylü yönetimindeki dansçılardan oluşan özel ekip, Janti Plus’un en güçlü yanlarından biri. Zeybek, potpori, roman, modern dans, latin gibi neredeyse tüm tarzlarda, müşterinin isteğine göre özel gösteri yapabilen dans ekibi, katıldığı tüm etkinliklerde göz dolduruyor.

AÇILIŞLARIN GÖZDE İSMİ JANTİ PLUS

Gelişmekte olan Tire’de bazı dönemlerde hemen hemen her hafta bir işyeri açılışı gerçekleşiyor. Geçtiğimiz kış aylarında Tire’de açılan Delikanlı Beko, Samsung DTM, Pasaport Pizza, Pipetto, Defacto, Ramiz Plus, Dynobil gibi seçkin firmaların açılış organizasyonlarına imza atan Janti Plus, maskotları, hostesleri ve konseptleriyle her zaman bir adım önde olmayı bildi.

GİZEM KUTACUN: “İŞİMİZİ SEVEREK YAPIYORUZ”

4 yıldan fazladır Gözde Kır Düğün Salonu’nun da işletme ve organizasyonunu yapan ve geçtiğimiz yıl Janti Plus adıyla organizayson şirketini kuran Gizem Kutacun, “İşimizi severek yapıyoruz. Bir insan yaptığı işi severek yaparsa, başarı zaten kendiliğinden geliyor. Uzun yıllardır aslında eşim Evren Kutacun ile birlikte bu sektörün içindeyiz. Buradan edindiğimiz tecrübeyle Janti Plus adı altında Tire’de gerçekten profesyonel bir organizasyon firması olmak üzere yola çıktık ve görüyoruz ki 1 yıl gibi kısa bir sürede bunu başardık. Aldığımız bir organizasyon işinde, olaya dışarıdan bir müşteri gibi yaklaşıyorum ve bu organizasyon nasıl olsa benim hoşuma giderdi diye düşünüp, kendimi müşteri yerine koyuyorum. Buradan hareketle, en iyisini ortaya koyuyoruz. Kendimizi ve konseptlerimizi sürekli geliştirmeye, Tire’de bu konuda öncü olmaya devam ediyoruz.” Dedi.

JANTİ, MÜZİK KONUSUNDA DA İDDİALI

O Ses Türkiye yarışmasındaki başarılı performansıyla tanınan solist Celal Geçgin, genç klarnetçi Veysel Bengi, Ritm sanatçısı Engin Özalp ve deneyimli müzisyen Evren Kutacun’un yer aldığı Janti Müzik grubu, sadece düğün ve nişanlarda değil, Tire’de ve bölgede pek çok seçkin mekanda sahne alıyor. Janti Müzik, sergilediği performansın yanında önümüzdeki günlerde müzik eğitimi vermek için de kolları sıvıyor. Uzun yıllar Almanya’da sanatını icra eden ve birçok ünlüye eşlik eden perküsyon üstadı Engin Özalp de Tire’ye yerleşerek, Janti Müzik ekibine katıldı.

Editör: Haber Merkezi