Genç şarkıcı “Oğul” ilk single klibini çekti. Klibin yönetmeni Alişan Günay Yıldırım. Yardımcı yönetmeni ise, ödüllü kısa filmleriyle tanınan Tireli yönetmen Ozan Sertdemir oldu.



Ercan ÇELİK 



20’li yaşların başında olmasına rağmen, müzik piyasasına oldukça iddialı bir şekilde giren Oğul, “Aşk Bu” isimli single şarkısına klibini çekti. Klibin yönetmenliğini Türkiye’nin en genç klip yönetmeni Alişan Günay Yıldırım yaparken, yardımcı yönetmeni ise Tireli yönetmen Ozan Sertdemir oldu. 

Çekimleri İstanbul Beykoz Kundura Fabrikası’nda yaklaşık 20 saatlik bir çalışmayla, 60 kişilik genç ve yetenekli bir ekip ve profesyonel ekipmanlarla gerçekleştirildi. Kral TV ve Power Türk gibi müzik kanallarında yayınlanacak olan klipte şarkıcı Oğul’a Amerikalı bir manken eşlik etti. 


“TİRE’DE KONSER VERMEK İSTİYORUM”
Yoğun geçen klip çekimleri esnasında Tireli yönetmen Ozan Sertdemir ile aralarında geçen sohbette Oğul, daha önce Tire’ye geldiğini söyleyerek,  bir akrabasının Tire’de yaşadığını ve onu ziyaret etmek için bir dönem Tire’ye geldiğini söyledi. Tire’yi ve insanlarını çok sıcak bulduğunu belirten başarılı şarkıcı, albüm çıktıktan sonra konser listesinin başında yer alan yerlerden birinin de Tire olduğunu söyledi. 

Klip çekimlerinin oldukça iyi geçtiğini ve çok başarılı bir iş ortaya koyduklarını dile getiren Tireli yönetmen Sertdemir, “Oğul ile bir sohbetimizde tesadüfen konu Tire’den açıldı ve kendisi de daha önce Tire’ye geldiğini ve Tire’yi çok sevdiğini söyledi” dedi. 



Editör: Haber Merkezi