2000 yılında Adil Güvenç tarafından kurularak Osmancık’ta faaliyete başlayan Osmancık Canlı Alabalık Restoran, özellikle alabalık konusunda iddialı. Sezon için tüm hazırlıklarını yapan restoran, güler yüzlü ve uzman personeli, yemyeşil doğası ve lezzetlerle dolu mutfağıyla sezona hazır.

“HİZMETE DEVAM EDİYORUZ”

Restoranın kurucusu ve sahibi Adil Güvenç, HaberTire’ye yaptığı açıklamada, “Restoranımız 200 yılından beri hizmette. Restoranımızın kapatıldığını duyanlar düşünenler olmuş. Böyle bir şey kesinlikle yoktur. Her zaman olduğu gibi hizmete devam ediyoruz.” Dedi.

OSMANCIK KÖYÜ’NE DEĞER KATTI

Tire’ye bağlı Osmancık Köyü’nün adı, restoran kurulduğu günden bu yana alabalık ile anılır oldu. Tire’den olduğu gibi Ödemiş, Bayındır, Selçuk, Beydağ, Kiraz ve Torbalı gibi Küçük Menderes’in neredeyse her yerinde ziyaretçilerin uğrak mekanı olan Osmancık Canlı Alabalık Restoran, bulunduğu köye de bu anlamda bir değer katmış oldu.

“ALABALIK KONUSUNDA İDDİALIYIZ”

Ege’de pek çok yerde balık restoranı olduğunu vurgulayan işletme sahibi Adil Güvenç, “Her yerde balık yemiş olabilirsiniz. Ama biz alabalık konusunda iddialıyız. Balıklarımızı kendimiz, dağın zirvesinde kaynak kar suyunda yetiştiriyoruz. Uzmanları bilir; soğuk suda yetişen alabalığın lezzeti başkadır. Balık sağlıktır ve biz de balık konusunda son derece iddialıyız.” Dedi.

Osmancık Canlı Alabalık Restoran’da, doğayla iç içe, sakin ve huzurlu bir gün geçirmek istiyorsanız, 0 539 280 10 65 ve 0 537 054 89 66 numaralı telefonlardan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi