Başkan Soyer’i Tire girişinde Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Belediye Başkan Yardımcıları Sefa Yıldırım, Av. Gökhan Hızlı, Doğukan Eroğlu, CHP ilçe Başkanı Nejat Bozkurt, İYİ Parti Tire ilçe Başkanı Yüksel Şenyurt ve kalabalık bir gurup karşıladı. Karşılamanın ardından ilk olarak Tire Süt Kooperatifi’ni ziyaret eden İzmir Büyükşehir belediye Başkanı Tunç Soyer ve beraberindeki heyet, burada Tire Süt Kooperatifi Başkanı Osman Öztürk tarafından karşılandı. Kooperatif de bir süre sohbet eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve beraberindeki heyetin ikinci durağı Tire Belediyesi oldu.

Tire belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın makamına geçen Başkan Soyer, burada ilçenin sorunları ile ilgili bilgi aldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi’nin uyum içerisinde çalışması ile ilgili bir soruya cevap veren Tunç Soyer; “Tire’de Atakan Başkanımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Biz bunu saygıya sevgiye ve en çok memlekete olan aşkımıza borçluyuz. Biz sürekli olarak Atakan Başkanımızla daha nasıl iyi olabilir diye kafa yoruyoruz ve ortaya daha güzel şeyler çıkıyor. Dolayısıyla Allah ondan razı olsun. Bizimkisi artık bir abi kardeş ilişkisine döndü. O yüzden çok mutluyuz ve iftihar ediyoruz ve her daim yanında olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

BAŞKAN DURAN TEŞEKKÜR ETTİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Tire Belediyesi ziyareti ile ilgili olarak konuşan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran; “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı  değerli abim sayın Tunç Soyer’in ziyareti bizleri oldukça mutlu etti. Bu nazik ziyaret için kendisine teşekkür ediyorum. Birazdan Tire’de yapılan mezbaha da birlikte incelemelerde bulunacağız kendisine ilçemize verdiği hizmetler için şahsım ve şehrim adına teşekkür ederim.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi