Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dün meydana gelen bombalı saldırı 6 vatandaşımızı hayattan koparırken, 81 kişi yaralandı. Saldırıdan sonra başlatılan çok yönlü soruşturmada olayı kadın teröristin gerçekleştirdiği belirtildi. Çantayı banka bıraktığı çevredeki kameralardan tespit edilen Suriye uyruklu Ahlam Albashir isimli terörist Küçükçekmece'de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.


SALDIRI SIRASINDA İSTİKLAL CADDESİ'NDEYMİŞ
Olaydan sonra ilginç detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Ünlü oyuncu Cansel Elçin'in bombalı saldırı esnasında İstiklal Caddesi'nde olduğunu açıkladı.

"HEMEN YANIMIZDA PATLAMA OLDU"
Kıl payı kurtulduğunu belirten Cansel Elçin, patlamadan hemen sonra yaptığı paylaşımda olay yerine çok yakın olduğunu dile getirerek, "İstiklal'de hemen yanımızda büyük bir patlama oldu. Ben iyiyim, umarım can kaybı yoktur" dedi.

Öte yandan Cansel Elçin, Taksim'deki patlamada yaralanan vatandaşlar arasında öğrencilerinin olduğunu da söyledi.

CANSEL ELÇİN KİMDİR?
20 Eylül 1973 tarihinde İzmir'de doğan Cansel Elçin, İlköğretim 1'inci ve 2'inci sınıfı İzmir Tire'de okumuş ve daha 8 yaşındayken ailesiyle beraber Paris'e taşınmışlardır. İlköğretim ve orta öğretimi Lycée Racine'de tamamlayan Cansel Elçin, lise eğitimi için 'Dil ve Edebiyat' alanını tercih etmiştir. Ferzan Özpetek ile 1997 yılında tanışan Elçin, 'Harem Suare' adlı film ile kamera arkası deneyimi kazanmış ve bu süreçte Tomris Giritlioğlu ile de çalışarak 'Kırık Kanatlar' adlı dizi ile tanınmaya başlamıştır. Yazıp ve yönetmiş olduğu Papillon isimli kısa filmini 2007 yılında çıkaran Elçin, en önemli çıkışını ise 'Hatırla Sevgili' adlı dizideki Ahmet karakteri ile edinmiştir. Buradaki başarısıyla Beykent Üniversitesi 7. İletişim Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Dizi Oyuncusu' ödülüne layık görülen yakışıklı oyuncu, Küçük Kıyamet, Dayan Yüreğim, Gönülçelen, Ağlama Anne, Bizim Hikaye, Aşk Tesadüfleri Sever, Sol Yanım gibi pek çok yapımda da yer almıştır. Şimdilerde 'Börü' dizisiyle karşımıza çıkmaktadır.2012 yılında Pınar Apaydın ile dünya evine giren başarılı oyuncu, 2017 yılında boşanmıştır. Zeynep Tuğçe Bayat ile de 2020 yılında nikah masasına oturmuştur.

Editör: Haber Merkezi