İzmir genelinde ve ilçemizde hafta sonu şiddetli tropikal fırtına bekleniyor. Meteorolojiden alınan bilgilere göre özellikle Pazar günü etkili olması gereken fırtına ve beraberinde şiddetli yağışlar bölgemizde etkili olacak. Hayatı olumsuz yönde etkilemesi beklenen fırtına öncesinde Tire Kaymakamlığı bünyesinde kriz masası kuruldu.


Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında oluşturulan kriz masası çalışmaları çerçevesinde tüm kurum ve kuruluşlar ile muhtarlıklar uyarıldı. Her tür olumsuzluğun önüne geçilebilmesi için Kaymakamlık hafta sonu da mesai yapacak olup vatandaşlardan gelen ihbar ve şikayetler değerlendirilecek. 


VATANDAŞLARA “DİKKATLİ OLUN" UYARISI
Tire Kaymakamlığından yapılan açıklamada, vatandaşların da bu konuda dikkatli olması tavsiye edildi. Şiddetli fırtınanın yaratabileceği olası olumsuz sonuçlarının minimize edilmesi için tüm kurumlar uyarılırken, Kaymakamlığımız bünyesinde nöbetçi personel bulundurularak vatandaşlarımıza yardımcı olunacak. 


İHBAR HATTI
Vatandaşlarımız olası acil durumlar için Tire Kaymakamlığının 0232 512 1505 numaralı hattına ya da ALO 122 AFAD Çağrı Merkezine taleplerini iletebilirler. Ayrıca İzmir Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün 0232 478 1701 Telefon numaraları da aktif olarak hizmet verecek.
 

Editör: Haber Merkezi