Ercan ÇELİK

Tire’de 40 yıldan bu yana her dönem düğüncülerin alışveriş için gözdesi olmayı başaran Sefa Moda, yaklaşan düğün sezonu öncesi en yeni modellerini, mağazalarında sergilemeye başladı. Tire’nin yanında çevre ilçelerden de müşterileri olan firma, bol çeşit ve kaliteli ürünleriyle sadece Tire’de değil, bölgede de öne çıkıyor.

Sefa Moda’nın sektördeki yerini özetleyen Firma Sahibi Semih Kemençe, “40 yıldır biz bu işin içindeyiz. Türkiye’nin en iyi markalarını mağazamızda bulunduruyoruz. Her sattığımız üründe de fiyat garantisi veriyoruz. Bugün örneğin, gelinlik almak isteyen müşterimiz mağazamıza geldiğinde, 2 bin 500 liradan 10 liraya kadar gelinlik modellerini bir arada görebilir. Gelinlikte bizim için beden problem değil. 38 bedenden 52 bedene kadar gelinlik ve nişanlıklarımızı bedene göre dikiyoruz. Gelin istediği modeli, istediği ölçüde tasarlayabiliyor.” Dedi.  

Yeni sezon için hazırladıkları kampanyaları anlatan Kemençe, “Bol çeşit ve kaliteli ürünler süren mağazalarımız bu yıl evlenecek çiftlerimiz için çok özel kampanyalar hazırladı. Mesela fırsat kampanyamızda, gelinlik, damatlık ve bindallı 5 bin 500 TL. Evlenecek çiftlerimizi mağazamıza mutlaka bekliyoruz. Modellerimizi ve fiyatları görmeden karar vermesinler.” dedi.

#işbirliği #sefamoda

Editör: Haber Merkezi