Yaşanan büyük deprem felaketi nedeniyle bağışların durma noktasına geldiğini belirten Sındıraç ailesi valilik izinli kampanyanın bitmesine sayılı günler kala hayırseverlere son bir çağrıda bulunarak yardım istedi.
Tire’de SMA TİP 2 hastası 45 aylık Mehmet Ayaz bebek için umutlar arttı. İki yılı aşkın süredir devam eden bağış kampanyasında yardımseverlerin katkılarıyla yüzde 92 seviyelerine ulaşıldı. Kahramanmaraş merkezli büyük deprem felaketi nedeniyle bağışların durma noktasına geldiğini belirten Sındıraç ailesi, valilik izinli kampanyanın bitmesine sayılı günler kala hayırseverlere son bir çağrıda bulunarak yardım istedi. Anne Zeynep Sındıraç, “Ayaz bebeğimiz, yurt dışında göreceği ‘Zolgensma gen tedavisi’ için Dubai uçağına binmek için gün sayıyor” dedi.

PASARPORTU İLE UYUYOR
Dubai Al Jalila Childrens hastanesi ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirten baba Ali ve anne Zeynep Sındıraç, “Hayırseverlerin yardımlarıyla çileli günlerin bitmesine az kaldı. Her şey yolunda giderse en geç Nisan ayı başında tedavi için Dubai’ye uçacağız. Ayaz o kadar heyecanlı ki, geceleri pasaportu ile yatıp uyuyor. Bize, “Ben de ağabeyim Deniz gibi yürüyüp koşacak mıyım?” diye soruyor. İki yıldır çektiğimiz acılar inşallah yakın zamanda son bulacak” diye konuştular.
 

Editör: Haber Merkezi