Ercan ÇELİK

Tireli SMA hastası Mehmet Ayaz Sındıraç’ın tedavisine kavuşması için yürütülen valilik izinli yardım kampanyası devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Tire’de gerçekleştirilen ortak canlı yayında, Mehmet Ayaz için bağışlanan ürünlerin satışı yapıldı. Açık artırma usulüyle satışı gerçekleştirilen ürünler arasında en çok ilgi çeken ürün ise şüphesiz Soykan Tarım tarafından bağışlanan 100 bin lira değerindeki ön yükleme kepçesi oldu.

Açık artırmada kepçeye 135 bin lira teklif veren Ödemiş Özilhan Traktör, kepçeyi satın alarak Mehmet Ayaz için açılan valilik izinli hesaba bağışını yatırdı.

Özel yayının yapıldığı gecede, ürünlerin satışlarından ve açıktan yapılan bağışlardan 500 bin lira para toplanmıştı.

FAZLA VAKİT KALMADI!

Yurt dışındaki tedaviyi alabilmesi için yaş sınırını dolduran Mehmet Ayaz için artık süreç geri dönülemez bir noktaya ulaştı. Mehmet Ayaz şimdi sadece kilo sınırına tutunuyor. Tedaviyi alabilmesi için belirlenen kilonun altında olması gerekiyor. Bu sebeple çok sıkı bir diyetle hayatını sürdüren Mehmet Ayaz’ın fazla vakti kalmadı.

Mehmet Ayaz için tek yürek olan Tire’de, basın, işletmeler, gönüllüler ve kurumlar yaptıkları çeşitli etkinlikliklerle yüzde 67’de olan kampanyayı bir an önce yüzde yüze tamamlayıp, Ayaz’ı tedavisine kavuşturmaya çabalıyor.  

Editör: Haber Merkezi