FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ >>


Daha önce belde belediyesi olan, büyükşehir kapsamında mahalleye dönüşen Gökçen mahallesini ilgili müdürlerle birlikte ziyaret eden Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven halkla kucaklaştı, sorunları yerinde dinledi. Toplantıya Gökçenliler büyük ilgi gösterdi.

“DEVLETİN VARLIK SEBEBİ VATANDAŞA HİZMET ETMEKTİR”
Kaymakam Tanrıseven vatandaşlara hitaben şunları söyledi:
“Burada toplanan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerin sorunlarını yerinde dinlemek, çözümler üretmek için mahallenize geldik. Buraya gelirken ilgili müdürleri de yanımda getirdim. Hiç çekinmeden sorunlarınızı burada bize aktarın ve sorunlarınızın çözümü için ilgili müdürlerimizden gerekli bilgileri öğrenin.”

TANRISEVEN “DEVLET YANINIZDA”
“Tüm halkımız bilmelidir ki devletimiz sizin yanınızdadır. Kapılarımız her zaman vatandaşımıza açık, bize gelemeyen vatandaşlarımıza da biz gidiyoruz. Devletin varlık sebebi vatandaşa hizmet etmektir. Size hizmet için buradayız.”

Kaymakam Tanrıseven,  vatandaşlarla verimli bir buluşma gerçekleştirildiğini belirterek, dile getirilen tüm problemlerin en kısa zamanda çözümü için çalışmalara başlanacağını söyledi.

MUHTAR KÖSEOĞLUNDAN TEŞEKKÜR
Gökçen Mahalle Muhtarı Süleyman Köseoğlu da Kaymakam Tanrıseven’e, yaptığı ziyaret için teşekkür etti. Muhtar Köseoğlu şunları söyledi:
“Mahallemiz iki parçadan oluşmaktadır. Mahalle nüfusu 2300 – 2500 civarındadır. Halkımız tarım ve hayvancılıkla uğraşmakta olup son dönemde patates üretimine ağırlık verilmektedir. Sorunları dinlemek için buraya kadar geldiniz. Sizleri mahallemizde görmekten onur duyuyoruz.”

“BU YAŞIMA GELDİM İLK KEZ…”
Söz alan vatandaşlar da çeşitli konularda sorunlarını dile getirirken, Mehmet Güzel adlı vatandaş “Bu yaşıma geldim, ilk kez bir Kaymakam böyle müdürlerle birlikte bizlere gelerek sorunları dinliyor. Size ve heyetinize teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Jandarma Komutanı Emre Davutoğlu da vatandaşlara güvenliğe dair çeşitli konularda uyarılarda bulundu. 

ÖNLER “VATANDAŞ BAŞIMIZIN TACI”
Tire Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler de şunları söyledi: “Vatandaş başımızın tacıdır. Sorunlar bir günde çözülme ama bize düşen ne varsa yapmaya çalışacağız. Bu halkla buluşmayı gerçekleştirdiği için de Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum.”  
Toplantıya katılan diğer daire amirleri de vatandaşlar tarafından dile getirilen sorulara cevap verdiler.

Gökçen Mahallesinde, Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler, Jandarma Komutanı Emre Davutoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Erkut, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mutlu Tıraş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Karakaptan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Editör: Haber Merkezi