Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı. Kadınların aile kurumunun temelini oluşturduğunu ifade eden Çobanoğlu, mesajında şu cümlelere yer verdi;

“Hayatın her alanında her türlü fedakarlığı gösteren kadınlarımız, toplumun yapı taşını oluşturan ailenin temel unsurudurlar.
İnsan hak ve özgürlüklerinin gelişmesi, demokrasi kültürünün yerleşmesi ile kadınlar, eğitimden bilime, sanattan kültüre hayatın her alanında başarı ile yerini almış ve almaya devam etmektedirler. Aile kurumunun temelini oluşturan, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınlarımız, sosyal ve ekonomik hayattaki bu başarıları kadar, yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillenmesine herkesten daha çok katkıda bulunmaktadırlar.

Dünya Kadınlar Günü’nde, düzenlenen çeşitli etkinliklerle kadınların sorunları dile getirilmekte, edinilen deneyimler paylaşılmakta ve kadının toplumdan beklentileri vurgulanmakta, böylelikle kadınlar arası dayanışmanın en güzel örneklerinden biri sergilenmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi