Tire'den Ödemiş'e giden ve Kahrat Mahallesi’nden geçen doğalgaz hattı Kahrat ve Gökçen Mahallesi’ndeki vatandaşları sevindirmiş ve geçtiğimiz yıllarda onlar da doğalgaz talep etmişlerdi. Yıllardır doğalgaz özlemiyle yaşayan ancak bir türlü başlamayan çalışma, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın çabaları ile sonuç verdi.

Defalarca İZMİRGAZ Yetkilileri ile görüşen Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Projeyi hayata geçirmeyi başardı. Geçtiğimiz haftalarda Kahrat Mahallesi’nde başlayan çalışmalar, Gökçen Mahallesi’nde de devam edecek. 30 km’lik kazının ardından Kahrat ve Gökcen mahallerinde bulunan hanelere doğalgaz verilecek.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran; "Göreve geldiğimiz günden itibaren şehrimizin tüm sorunlarını ilgili devlet kurumları ile görüşerek çözüm üretmeye özen gösterdik. Bu kapsamda göreve gelir gelmez ilk İZMİRGAZ ziyaretimiz de şehrimizin eksik olan tüm doğalgaz noktalarını paylaştık. Bu paylaşımlar içerisinde Gökçen ve Kahrat Mahallelerimizde önem arz etmekteydi. Sağ olsunlar bizim isteklerimizi kırmayarak Gökçen ve Kahrat Mahalleleri için çalışma başlattılar.  Halkımıza bu konforu yaşatacak olan İZMİRGAZ Genel Müdürlüğü'ne çok teşekkür ederim. Bir rüyayı burada hep birlikte gerçekleştirmiş olduk. Sayın muhtarımızın da emeği çoktur. Gökçen ve Kahrat mahallelerimize doğalgaz hayırlı uğurlu olsun." Dedi.

Editör: Haber Merkezi