Hayatta ne yaparsanız yapın hiçbir zaman toplumun tamamını mutlu edemezsiniz. Üstüne üstelik birde hakaret boyutlarına ulaşan laflar işitirsiniz. Bu her meslek grubunda kesinlikle olan bir şeydir. Yani eleştirmek tabiatımızda var. Ama eleştirirken biraz da vicdana sahip olmak gerekiyor sanırım. Ve biraz akla…


    Ülkemizde en iyi hizmetlerin başında gelen yol yapım ve çalışmaları bugünlerde ilçemiz içinde de faal durumda. Bazı yollar yenilendi, araya yağmur molası girdi bugün kaldığı yerden devam ediyor gördüğüm kadarıyla. Güzel bir çalışma ve gerçekten ilçemizin bu yenilemeye ciddi anlamda ihtiyacı vardı. Bunu ambulans ile hasta taşırken en çok bizler hissediyorduk. Dedim ya başlığımda da yol medeniyettir diye. Ama görüyorum ki bundan bile rahatsız olanlar var.

     Benim bir arkadaşım var eleştiriyi çok seven, kendi fikri dışında her şeyi acımasızca eleştiren. Böyle insanlardan yapıcı bir şey beklememek gerek ya ben yinede ümit ediyorum. İlçemizde yol çalışmaları henüz başlamamışken arkadaşımla hem fikirdik. Evet yollar kötüydü ve onarıma ihtiyacı vardı. Asfalt çalışmaları başladı, tabi önce kazıldı yollar. Bizim arkadaş çıktı “Her yeri kazmışlar sokaklara giremiyoruz” dedi. Ya arkadaş adamlar yol yapacak kazmadan düzeltmeden nasıl yapsınlar dedik. “Olmaz” dedi. Sonra yağmur yağdı her yer çamur oldu, bizimki malum. Şimdi yapımı biten yolları gösteriyorum “Seçim çalışması, yol yapmaktan basit ne var ki” diyor. 

    Ey arkadaşım ve onun gibi düşünenler; Hizmeti hangi siyasi oluşum, hangi şahıs yaparsa yapsın, alkışlamak, teşekkür etmek erdemli olmanın şanındandır. Ve bunun için ciddi bir vicdana ihtiyacınız olduğu aşikardır. Ben buradan ilçemizin yollarını yenileyen ve buna devam eden hizmete teşekkürlerimi sunuyorum.

    Son olarak bu yeni yapılan yollara başta istasyon caddesi olmak üzere setler yapılmalı diye düşünüyorum. Önceden sadece motorsikletli gençler hız yapıyordu. Şimdi yeni yolları görünce otomobil sürücüleri de hız yapmaya başladı. Allah korusun ciddi bir kaza olmadan tedbir alınırsa iyi olacağı kanaatindeyim. Büyüklerimiz bunları da düşünmüştür diye ümit ediyor,saygılarımı sunuyorum. Sağlıcakla.