Tire Yardım ve Eğitim Gönüllüleri Derneği üyeleri, Tire Park AVM’de düzenlenen kahvaltı toplantısında bir araya gelerek yardım topladılar.

 

Ergün ÇELİK

 

Açıldığı günden bu yana birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Tire Park AVM, geçtiğimiz Çarşamba yardım sever Tirelilerin buluşma noktası oldu. Cambodia Coffee’de bir araya gelen dernek üyeleri, hem kahvaltılarını yaptı, hem de dar gelirli ailelerin çocukları yararına bağış topladı.

 

Tire’de yaklaşık 60 üyesi bulunan dernek, dar gelirli ailelerin çocuklarına çeşitli yardımlar yapmayı ilke haline getirdi. Gelirini ise bu tarz çeşitli etkinliklerle finanse eden Tire Yardım ve Eğitim Gönüllüleri Derneği, şu anda çoğunluğu üniversite öğrenci olmak üzere 50 öğrenciye aylık 100’er lira burs veriyor. Bu amaçla düzenlenen kahvaltıya Tire Yardım ve Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Lamia Bezci, Dernek üyeleri ve ayrıca Tire Park AVM’nin kurucu ortakları Mehmet Delikanlı, Nalan Filiz ve aileleri katıldı. Derneğe gelir toplamak amaçlı tertip edilen kahvaltıya yaklaşık 100 kişi katılırken derneğin bu gibi yardım toplamak amaçlı düzenlenen faaliyetlerin aralıksız devam edeceği bildirildi.

Editör: Haber Merkezi