23. Tire Deve Güreşleri, coşkulu geçti 23. Tire Deve Güreşleri, coşkulu geçti

Geçtiğimiz aylarda yine filmin ilk bölümünü kırsal mahallelerde yaşayan öğrencilerin özel olarak ulaşım imkanlarını da sağlayarak filmle buluşturan Başkan Duran, karne hediyesi olarak Tire’de eğitim gören tüm öğrencilere sinema keyfini yaşatmaya devam ediyor.

“Bizim geleceğimiz, çocuklarımız, gençlerimiz.” Diyen Başkan Salih Atakan Duran, “ ‘Genç’ kelimesi Farsçada  hazine anlamına gelmektedir. En büyük hazinemiz olan neslimizi bize emanet eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile her platformda bir araya getirmenin gururu içindeyiz. Yoğun ve tempolu geçen eğitim-öğretim yılının ilk döneminde öğrenci kardeşlerimizi ödüllendirmek adına Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatından kesitleri aktaran, bir kahramanlık hikayesi olan bu güzel sinema filmiyle buluşturduk. Bizler göreve geldiğimiz tarihten bu yana gençlerimiz için yapmış olduğumuz yatırım ve etkinlikler ile onların hep yanlarında olduk ve olacağız. Ülkemize güzel hizmetler için onları yetiştiren başta öğretmenlerimize ve fedakar velilerimize yürekten teşekkür ediyor, yeni eğitim döneminde tüm öğrenci kardeşlerime başarılar diliyorum.’’ dedi.

Atatürk II filmi ; Kent Müzesi’nde yer alan Seha Gidel Sinema Salonu’nda “ÜCRETSİZ” olarak “22-23-24-25 Ocak” tarihlerinde 12:30 seansında izlenebilecektir.

sinema4

sinema3

sinema2

Editör: Ercan Çelik