banner264

TİBİT’ten “Kadınlar Günü” sürüşü

Tire Bisiklet Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sürüş düzenledi. Dernek üyesi kadınların da bisikletlerini süsleyerek katıldıkları sürüşün sloganı “Kadın sokağa çıkarsa, dünya değişir!” oldu.

banner288

Ercan ÇELİK

Tire’de hemen hemen her özel günde alanlarda olan ve düzenlediği festivallerle aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan Tire Bisiklet Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de özel bir sürüş gerçekleştirdi.

Tire Kent Müzesi önünde toplanan dernek üyeleri, bisikletleriyle birlikte buradan çıkarak, Tire Caddelerinde sürüş gerçekleştirdiler.

Gölet alanında kortej halinde gösteri yapan bisiklet tutkunları, “Kadın sokağa çıkarsa dünya değişir!” mottosuyla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bir arada geçirdiler.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2023, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner274