Tire’nin tanınmış genç nesil iş adamlarından olan Çağ Mühendislik kurucusu Çağatay Bahçelioğlu, yaklaşık 1 yıldır nişanlı olduğu Özge Bartın ile önceki gün düzenlenen muhteşem düğün töreni ile evlendi. Genç çifti, en mutlu gününden yüzlerce davetli yalnız bırakmadı.



Ercan ÇELİK / HaberTire


DÜĞÜNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ >>


Hafta sonları düzenlenen düğün törenleri ile Tire geceleri neşelenmeye ver renklenmeye devam ediyor.  Eylül’ün ilk günü yapılan düğün törenlerinden biri, Tire’nin genç kuşak iş adamlarından olan Çağatay Bahçelioğlu’nun ki oldu. Yaklaşık 1 yıldır Özge Bartın ile nişanlı olan Bahçelioğlu, hafta sonu Bahçesaray Rüya Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen muhteşem tören ile evlendi.


Yüzlerce seçkin konuğun katıldığı düğün töreninde eğlence de üst seviyedeydi. Büyük Tire Gazetesi'nin imtiyaz sahibi Fethiye Bahçelioğlu ve Gazetemiz kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni şevket Bahçelioğlu’nun biricik oğulları olan Çağ Mühendislik’in sahibi Çağatay Bahçelioğlu ile Reyhan ve Erol Bartın’ın biricik kızları Özge’nin düğününe katılan konuklar, gece boyu pistten inmedi ve genç çiftin mutluluğunu ve heyecanını birlikte dans ederek paylaştı.


DÜĞÜNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ >>




Editör: Haber Merkezi