Ercan ÇELİK

Tire’de yaşayan SMA Hastası Mehmet Ayaz Sındıraç’ın tedavisine kavuşması için başlatılan valilik izinli kampanya devam ediyor. Mehmet Ayaz’ın kampanyasının tamamlanması için tek yürek olan Tire’de pek çok kuruluş çeşitli faaliyetler gösteriyor.

Tire Fenerbahçeliler Derneği de düzenlediği özel gecede Mehmet Ayaz için bağış topladı. Tire Kardelen Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen geceye Dernek Başkanı Semih Önkan, Tire Vergi Dairesi Müdürü Fahrettin Kul, Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı, Tire Süt Kooperatifi Başkanı Osman Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin sunuculuğunu Müzisyen Gökhan Şen yaptı. Tire’de pek çok işletmenin de sponsor olduğu gecede sürpriz hediyeler, çekilişle sahiplerini buldu.

Ahmet Köyük yönetimindeki Akademi-A Dans Topluluğu’nun zeybek gösterisi büyük beğeni topladı.

DÜZKÖY’DEN FORMA DESTEĞİ

Mehmet Ayaz için yürütülen kampanyaya uzun süredir destek veren Trabzon Düzköy ilçesindeki gönüllüler ise bu özel geceye canlı yayından katıldılar. Düzköy’den gönderilen imzalı Trabzonspor formasını ve bir adet Fenerbahçe formasını 61 bin liraya satın alarak geceye destek oldular.

Gece sonunda Mehmet Ayaz için hazırlanan kumbarada toplanan 43 bin 800 lira Dernek Başkanı Semih Önkan tarafından tutanakla Kaymakamlık yetkililerine teslim edildi.

Gecede, forma satışları ve kumbaradan toplam 119 bin 410 lira para toplanmış oldu.

Editör: Haber Merkezi