Ercan ÇELİK

Tire’nin köklü ve büyük firmalarından biri olan Delikanlı Ticaret’in personeli yılbaşından bir gün önce Bahçesaray Kır Düğün Salonu’ndaki yılbaşı balosunda bir araya geldiler. Tire’de hizmet veren Beko, Bellona ve Honda bayilerinde görev yapan çalışanlar, aileleriyle birlikte doyasıya eğlendiler.

Genç müzisyenler Ozan ve Oğuzhan Akyurt’un sahne aldığı gece, yemekle başladı. Yemeğe gelen çalışanlarına ev sahipliği yapan Mehmet Delikanlı eşi Hatice Delikanlı, Kızı Gülce ve oğlu Ahmet Delikanlı ile birlikte misafirleri kapıda karşıladılar.

Yemek esnasında Mehmet Delikanlı ve ailesi tek tek masaları gezerek, çalışanlarıyla sohbet ettiler.

DELİKANLI, BAŞARINI SIRRINI AÇIKLADI

Gecede konuşma yapan Mehmet Delikanlı, “Delikanlı Ticaret olarak, Tire’nin hatta bölgenin en büyük ve en başarılı firmalarından biri olmamızın en önemli sırrı, çalışanlarımızla birlikte dev bir aile olmamızdır. Firmamıza vermiş olduğunuz emek ve çaba için hepinize sonsuz teşekkürler. Hepinizin yeni yılını kutluyor, hep birlikte nice sağlıklı, başarılı yıllar diliyorum.” Dedi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Gecede zaman zaman dans eden misafirler, yılbaşı coşkusunu bir gün önceden yaşamış oldular. Yapılan çekilişle, herkese hediyeleri dağıtıldı ve gecenin sonunda özel olarak hazırlanan pasta tüm personel ile birlikte kesildi.

Editör: Haber Merkezi