29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu, Kaymakam Hüseyin Ergi’nin ev sahipliğinde önceki gün akşam Tire’de gerçekleşti. Tire İstasyon Hangar Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen resepsiyona çok sayıda konuk eşi ile birlikte katıldı. Protokol üyeleri Kaymakam Hüseyin Ergi ve eşi Selma Ergi, Garnizon Komutanı Bnb. Serhan Varol ve eşi Behiye Varol, Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ve eşi Yüksel Çiçek, konukları salon girişinde karşıladı. Konuklarla tek tek tokalaşarak, bayramlarını kutladı.


Gençlerden oluşan müzik grubunun çaldığı şarkı ve marşlardan oluşan canlı müzik eşliğinde devam eden resepsiyonda konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Yaklaşık 500 kadar davetlinin yer aldığı resepsiyonda; protokol üyeleri, siyasi parti başkan ve temsilcileri, resmi kurum ve kuruluşların müdür ve yöneticileri, özel kurum ve kuruluşların müdür ve yöneticileri, STK’ların (sivil toplum kuruluşları) temsilcileri ve yöneticileri yer aldı.


Resepsiyonda kısa bir konuşma yapan Kaymakam Hüseyin Ergi; Cumhuriyet rejiminin faziletleri ile birlik ve beraberliğin önemine ilişkin ifadelerde bulundu. Kaymakam Ergi, tüm konuklara davete icabet ettikleri için teşekkür edip, Cumhuriyetimizin daha nice 90 yıllar yaşaması temennisinde bulundu.


Editör: Haber Merkezi