Seçimin Ardından Seçimin Ardından

CHP’li Ersin Güngör “Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilçemizde hak ettiği değeri görmesi, güçlenmesi ve kapalı kapılar ardında bir araç olarak kullanılmasına ve şahsi çıkarları için bu partiyi basamak olarak görmelerine asla izin vermeyeceğimiz için yola çıkıyoruz.Bu partinin her üyesi ve delegeleri asla yalnız degildir.Yapilacak olan kongrede Cumhuriyet Halk Partisi Tire ilçe Başkanlığı'na adayım." dedi.

"HEP BİRLİKTE DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ"

Güngör, "Partimizi hep birlikte yöneteceğiz. Öncelik parti içi barışı, dayanışmayı ve iş birliğini esas alacağiz.Hep birlikte ALTI OK  altında birleşerek gerçek Cumhuriyetçi ve Atatürkçü tavrımızı ortaya koyacağız. Her bir partilimizin,eski ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimizin tecrübesini, fikirlerini ve enerjisini en üst düzeyde değerlendirerek, daha büyük başarılara imza atarak yerel seçimlere hep birlikte hazırlanacağız” dedi.

HALK MASASI KURACAĞIZ 

Ersin Güngör açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: "Partililerimizin ihtiyaçlarını gidermek ve sorunlarını hızlıca çözmek için tecrübeli arkadaşlarimiz ile birlikte oluşturacağımız her mahalleye HALK MASASI kuracağız.Burada tüm üyelerimiz ile birlik ve dayanışma içerisinde olacağız.Seçimden seçime hatırlananan CHP üyeleri artık olmayacak.
Bu partinin her öz evladı hak ettiği değeri görmesi için canla başla gece gündüz çalışacağım."

Editör: Ercan Çelik