Koç, “Tire’yi köklü tarihi, geniş kültürel değerleri ve gelişen ekonomik potansiyeli ile yarınlara sağlıklı şekilde taşımanın yollarını masaya yatırdık” dedi.

İş insanı, mimar- sosyolog Nihat Koç’un ev sahipliğinde düzenlenen ‘Vizyon Tire’ toplantısında bugüne kadar kente emeği geçmiş eski belediye başkanları ve akil adamlar ilçenin yakın geleceğine projeksiyon tuttular. Koç, “Tire’yi köklü tarihi, geniş kültürel değerleri ve gelişen ekonomik potansiyeli ile yarınlara sağlıklı şekilde taşımanın yollarını hep birlikte masaya yatırdık” dedi.

 

SİYASET ÜSTÜ

Yaklaşan yerel seçimlere dikkat çeken Koç, “Amacımız kesinlikle siyasi değil, tam aksine sohbet toplantımızı Tiremizin çıkarları doğrultusunda siyaset üstü gerçekleştirdik. Gaziantep ve Tire OSB’de yatırımları bulunan değerli arkadaşım iş insanı Recep Taşyanar’ın önerisiyle ilçemizin yakın geçmişine damga vurmuş şahsiyetlerle bir araya gelip vizyon belirlemeye çalıştık. Arkadaşlarımızın, fikir ve önerilerini değerlendirdik. Kısır çekişmelerin kentimize zarar vermesini istemiyoruz. Sonuçları itibarı ile ortaya son derece tatmin edici ve verimli bir toplantı çıktı. İnsan yaşadığı yere göre değil, taşıdığı yüreğe göre yaşar. Bu vesile ile kentimize emek vermiş, hizmet etmiş herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Tire Belediye Başkanı, Hayati Okuroğlu oldu Tire Belediye Başkanı, Hayati Okuroğlu oldu

KİMLER KATILDI?

Toplantıya şu isimler katıldı. Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Eski Tire Kaymakamı emekli Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, Barem Ambalaj’ın Sahibi ve CEO’su Recep Taşyanar, Eski Bakanlardan Halil Çulhaoğlu, Ticaret Odası eski Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, eski Belediye Başkanları, Mehmet Sıtkı İçelli, Nazım Çulcu, Tayfur Çiçek, OSB eski Müdürü Galip Kılınç, eski Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük, Royal Tobacco Sahibi ve Ceo’su  Ender Açıkgöz, Avukat Emin Bülent Kurtoğlu, iş insanları Emin Ceylan, Nejat Kulp, Ayhan Bekki ve Otel Tirem A.Ş Başkanı Murat Koç.

WhatsApp Görsel 2023-08-05 saat 11.50.541

Editör: Ercan Çelik