Gelir İdaresi Başkanlığı’nın vergi denetimlerinin daha verimli yapılmasına yönelik çıkarılan yeni kanunla yeni nesil ödeme kaydedici cihazların kullanımı zorunlu tutuldu. Hem yazar kasa hem de pos makinesi olarak kullanılan yeni nesil ödeme kaydedicilerin lider üreticisi İnfoteks markasının bölge bayiliğini Tire’de hizmet veren Gül Elektronik aldı.

 

Tire, Ödemiş ve Bayındır Bölge Bayii ve Yetkili Servisi olan Gül Elektronik’te yeni nesil yazarkasa pos makineleri satışa sunuldu. Konuyla ilgili olarak konuşan Gül Elektronik sahibi Bayram Gül, “Alanında uzman marka olan İnfoteks’in bölge bayiliğini Gül Elektronik olarak almış bulunuyoruz. Artık Tireli hemşerilerimiz mağazamıza gelerek yeni nesil ödeme kaydedici makinelerini satın alabilirler.” Dedi.

 

İŞTE ÖZELLİKLERİ

İnfoteks markasıyla satışa sunulan yeni nesil ödeme kaydedici cihazların özellikleri ise her sektöre hitap ediyor. İşte özelliklerinden bazıları;

Birden fazla banka ve banka uygulamasıyla aynı anda çalışabilme

Üzerindeki dahili kamera sayesinde, Sağlık Bakanlığı’nın uyguladığı ilaçlar üzerindeki karekod uygulamasını destekler

GPS ile plasiyerlerinizi uzaktan izleme özelliği

Fusion yazarkasa + POS üzerinden online sipariş toplama

Sistem üzerinde dahili olarak 3G modülü

Barkodlu ürün giriş ve çıkışları için dahili, 1D veya 2D okuyucu seçeneği

Gerçek zamanlı online takip

A8 1GHZ yüksek işlemci ve 32 GB’a varan hafıza

Yaygın servis noktası ve profesyonel destek

 

TİRE’DE SERVİS İMKANI

İnfoteks yazar kasa pos makinesi alan Tireli işletmecilerin, servis için Tire dışına çıkmalarına gerek olmayacağını dile getiren Bayram Gül, “Biz hem yetkili satıcı hem de yetkili servis olarak hizmet veriyoruz. Kurulumda ya da yaşanacak herhangi bir olumsuzlukta müşterilerimizin bize ulaşması yeterli olacaktır.” Şeklinde konuştu.

 

İnfoteks yazar kasa pos makineleri, Tire’de Gül Elektronik’te 36 aya varan taksit imkanlarıyla satışa sunuldu.

Editör: Haber Merkezi