Gelir İdaresi Başkanlığı’nın vergi denetimlerinin daha verimli yapılmasına yönelik çıkarılan yeni kanunla yeni nesil ödeme kaydedici cihazların kullanımı zorunlu tutuldu. Hem yazar kasa hem de pos makinesi olarak kullanılan yeni nesil ödeme kaydedicilerin lider üreticisi İnfoteks markasının bölge bayiliğini Tire’de hizmet veren Gül Elektronik aldı.
Tire, Ödemiş ve Bayındır Bölge Bayii ve Yetkili Servisi olan Gül Elektronik’te yeni nesil yazarkasa pos makineleri satışa sunuldu. Konuyla ilgili olarak konuşan Gül Elektronik sahibi Bayram Gül, “Alanında uzman marka olan İnfoteks’in bölge bayiliğini Gül Elektronik olarak almış bulunuyoruz. Artık Tireli hemşerilerimiz mağazamıza gelerek yeni nesil ödeme kaydedici makinelerini satın alabilirler.” Dedi.
İŞTE ÖZELLİKLERİ
İnfoteks markasıyla satışa sunulan yeni nesil ödeme kaydedici cihazların özellikleri ise her sektöre hitap ediyor. İşte özelliklerinden bazıları;
Birden fazla banka ve banka uygulamasıyla aynı anda çalışabilme
Üzerindeki dahili kamera sayesinde, Sağlık Bakanlığı’nın uyguladığı ilaçlar üzerindeki karekod uygulamasını destekler
GPS ile plasiyerlerinizi uzaktan izleme özelliği
Fusion yazarkasa + POS üzerinden online sipariş toplama
Sistem üzerinde dahili olarak 3G modülü
Barkodlu ürün giriş ve çıkışları için dahili, 1D veya 2D okuyucu seçeneği
Gerçek zamanlı online takip
A8 1GHZ yüksek işlemci ve 32 GB’a varan hafıza
Yaygın servis noktası ve profesyonel destek
TİRE’DE SERVİS İMKANI
İnfoteks yazar kasa pos makinesi alan Tireli işletmecilerin, servis için Tire dışına çıkmalarına gerek olmayacağını dile getiren Bayram Gül, “Biz hem yetkili satıcı hem de yetkili servis olarak hizmet veriyoruz. Kurulumda ya da yaşanacak herhangi bir olumsuzlukta müşterilerimizin bize ulaşması yeterli olacaktır.” Şeklinde konuştu.
İnfoteks yazar kasa pos makineleri, Tire’de Gül Elektronik’te 36 aya varan taksit imkanlarıyla satışa sunuldu.