banner264

Tire’de öğrenci servislerinde kapsamlı denetim

Tire’de öğrenci taşımacılığı yapan okul taşıtlarında kapsamlı bir denetim yapan polis ve jandarma, servis sürücülerini bilgilendirdi.

banner288

Tire’de öğrenci taşımacılığı yapan servis araçları jandarma ve polis ekipleri tarafından denetlendi. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı denetimler Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu otoparkında gerçekleştirildi. Sabahın erken saatlerinde araçlarıyla birlikte bölgeye gelen servis sürücülerinin yeterlilik belgeleri kontrol edildi.

Araçların içinde ve dışında tek tek inceleme yapan ekipler, emniyet kemeri, yangın tüpü ve ilk yardım çantası gibi hayati önem taşıyan unsurların kontrolünü yaptı. Öğrenci taşımacılığında riskleri ortadan kaldırmak ve olası kazaların önüne geçmek için başlatılan denetimlerin dönem boyunca belli aralıklarla sürdürüleceği öğrenildi.

Uygulamada 60’tan fazla servis aracı denetlendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner275