Fatih mahallesi Nazım Çulcu rekreasyon alanına 800 m2’lik ilçenin en büyük çocuk oyun grubunu kuran Tire Belediyesi, ilçe merkezi ve kırsalda modern oyun grupları kurmaya devam ediyor. Son olarak Ful Parkı ve İsmail Taşlı Parkı’na oyun grubu kuran Tire Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kırsalda da son olarak Büyükkemerdere Mahallesi’ne bir oyun grubu takımı kurdu.

ENGELLİLERİ UNUTMADIK

Tire Belediyesi seçim öncesi hedefleri arasında olan “Engelsiz Kafe” projesini bitirir bitirmez kafenin hemen yanına bir takım oyun grubu kurdu. Buraya kurulan oyun gurubunda engelsiz bireylerin Engelli bireylerle iletişimini güçlendirmek adına park alanına işitme engeliler ve görme engelliler alfabesi montajı yapıldı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Tire Belediyesi Çocuk oyun grubu için bir yandan zemin etüt çalışmasına devam ederken diğer yandan ilçe merkezi ve kırsal mahallelere çocuk oyun grupları kurmaya devam edecek.

BAŞKAN DURAN  “ÇOCUKLARIMIZ HERŞEYİMİZ”

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Onların mutluluğunu görmek bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar sadece Tire Belediyesi olarak ilçe merkezine 46 takım çocuk oyun grubu kurduk. Bunun yanı sıra 12 adet de spor kondisyon aleti montajı yaptık. İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği kapsamında da birçok noktaya Çocuk Oyun grubu koyduk. Çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Editör: Haber Merkezi