Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın seçim öncesi hedefleri arasında olan Sosyal Market uygulaması bugün itibari ile hayata geçti.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın talimatı ile yaklaşık bir yıldır çalışmalarını sürdüren Sosyal İşler Müdürlüğü bugün itibari ile Sosyal Marketin kapılarını açtı. Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ve Başkan Yardımcısı Sefa Yıldırım sosyal markette incelemelerde bulundu.

Hayırsever vatandaşların destekleri ile güçlenen Sosyal Market’te para geçmiyor. Tire Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nün ihtiyaç sahipleri için hazırladığı “İyilik Kartlar” ile alışveriş yapılıyor.

Temel ihtiyaç maddelerinin birçoğunun bulunduğu markette ihtiyaç sahibi vatandaşlar dilediklerini alabiliyorlar. Sosyal market ile ilgili olarak konuşan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran; “Bugün bizim için gurur verici güzel bir gün. Seçim öncesi hedeflerimiz arasında yer alan Sosyal Market projesini hayata geçirmenin haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırsever iş insanlarımız ve hayırsever Tireli vatandaşlarımızın destekleri ile doldurduğumuz raflarımızı ihtiyaç sahibi insanlarımıza bu marketimizde ulaştırıyoruz. İyiliği sadece bir koli ile sınırlandırmayan, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın rencide olmadan istediklerini rahatça alabileceği bir sosyal market kurduk. Biz göreve geldiğimizde mutlu insanların yaşadığı bir Tire hayal ettik. Her şey hayal etmekle başlar. İşte biz bugün o gururu siz Tireliler ile birlikte yaşıyoruz. İnşallah sizlerin de destekleri ile burası her geçen gün dolup dolup taşacak ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız alışverişlerini buradan yapacak. Sosyal marketin kurulumunda ve açılmasında emek veren alın teri döken mesai arkadaşlarım başta olmak üzere ve marketimizin raflarının dolmasına katkı sağlayan, Tireli ihtiyaç sahiplerinin yanında olan kıymetli hayırsever iş insanlarına ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum, iyi ki varlar.” dedi.

Editör: Haber Merkezi