Geçtiğimiz hafta Eğridere Köy yolunu asfaltlayan ekipler dün itibari ile Peşrefli Köy yolunu asfaltlamaya başladı.  Asfaltlama öncesi Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yolun asfalta hazır hale getirilmesi için iş makineleri ile bölgeye giderek Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte çalışma yaptı.

KÖY SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Peşrefli Köyü’nde asfaltlama yapıldığını gören köy sakinleri yolun eskiden çok kötü olduğunu söyleyerek yapılan hizmet için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’a teşekkür ettiler.

BAŞKAN DURAN  “TİRE İÇİN AŞKLA ÇALIŞIYORUZ”

Asfaltlama ile ilgili olarak konuşan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran; “ Tire’de üst yapı için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ile sık sık bir araya gelip Tire’nin sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuyoruz.  Bu kapsamda kırsal mahallelerimiz için de bir çalışma başlattık. Eğridere ve Peşrefli  Mahallesi’nde  asfaltlama çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Bir plan dahilinde çalışmalarımız sürecek. Tire için var gücümüzle çalışıyoruz.“ Dedi.

Editör: Haber Merkezi