Tire Belediyesi’nin Maltepe Mevkii’nde başlattığı gölet rekreasyon alanı çalışmaları devam ederken gölet alanında inşası süren restoranın çelik konstrüksiyon iskeleti tamamlandı.  



Tire Belediye Basın



730 m2’ lik toplam alanı bulunan restoran 486 m2 kapalı alanı ve 250 m2’ lik terası ile Tire’nin eşsiz manzarasını yaşatacak cazip bir mekan olma yolunda şimdiden büyük bir aday.
 

Tamamı çelik konstrüksiyon iskeletten oluşan ve komple camekan olacak olan restoran 15 m yüksekliğinde ferah bir mekan olacak ve her yerinden Tire manzarası izlenebilecek.    Konu ile ilgili olarak  açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek “Her şey hayal etmekle başlar, ama biz hayalleri gerçeğe dönüştürmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana dört buçuk yılı geride bıraktık. Zaman çok hızlı akıyor. Elimizden geldiği ölçüde akılcı projeler üreterek dört buçuk yıl gibi kısa bir zamana çok şey sığdırdık.İnşallah çok kısa sürede restoran inşaatımız tamamlanarak gölet ile birlikte hizmete açacağız.”dedi.


Editör: Haber Merkezi