Ercan ÇELİK

Merkez mahallelerle birlikte Köylere de ayrıca özel ilgi gösteren Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, düzenli olarak yaptığı köy ziyaretleriyle köylü vatandaşların sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini de birinci ağızdan dinlemeye gayret ediyor. Bu hassasiyeti Tire köylerinde bilinen Duran’a köylü vatandaşlardan da yoğun ilgi var. Başkan, geçtiğimiz aylarda Osmancık Köyü’nde köylülerin davet ettiği yemeğe katılmıştı. Bu kez de davet Tire’nin dağ köylerinden Dündarlı’dan geldi.

Dündarlı Köyü Muhtarı Nurettin Yaşar, köylülerin davetini Belediye Başkanı Duran ve Ziraat Odası Başkanı Halil İbişoğlu’na iletti. Daveti memnuniyetle kabul eden başkanlar, Dündarlı Köyü’nde, köylülerin sofrasına konuk oldular, sohbet ettiler.

“BİZİM İÇİN MERKEZ NEYSE, KÖY DE ODUR”

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen davetle ilgili konuşan Başkan Duran, “Bizim için merkez mahalle ne ise Dündarlı Mahallesi de odur. Biz hizmeti elimizden geldiği ölçüde her noktaya götürmeye çalışıyoruz. Göreve gelmeden önce Dündarlı için verdiğimiz sözleri tuttuk. Gücümüz yettiği ölçüde hizmetlerimiz devam edecek. Bugün burada bizleri ağırlayıp misafir ettiğiniz için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Biz büyük bir aileyiz." dedi.

Editör: Haber Merkezi