Tire’de tarihin en kapsamlı asfalt çalışmaları başladı. 


Tire Belediye Basın
Yıllardır eleştiri konusu olan ilçemiz yolları, başta Tire Belediyesi olmak üzere, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün ortak çalışmalarıyla yenileniyor.
 
Geçtiğimiz haftalarda Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, ilçemizde sorumluluk sahasında bulunan yolların yapımını büyük ölçüde tamamlaması ve bu arada İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekiplerin de köy ve ova yolları çalışmalarında sonra gelmesinin ardından ekipler bu haftada Şehir merkezine gelerek ana arterlerin düzenleme çalışmalarına başladılar. 

Son günlerde halkımızın büyük çoğunluğu tarafından dile getirilen ve yapılması beklenen bozuk yollar çok kısa bir süre içinde yenilenecek. Tire Belediye Başkanlığı'nın talimatları ile Fen İşleri Müdürlüğü'nün göstereceği noktalarda başlayan büyük asfalt hamlesi, ilçemizin çehresini değiştirecek. Öncelikle şehir içinde İstasyon Caddesi’nde hafta sonu başlayan sıcak asfaltlama çalışmaları, ilçemizin ana arterlerinde devam edecek.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Tayfur Çiçek : “Söz verdiğimiz gibi şehrin her yerinde yapılan değişikliklere yollarımız da eklendi. Yollarımız uzun zamandır eleştiri konusuydu. Biz halkımızın sesine her zaman kulak verdik ve bu yönde çalışmalar yaptık. Ancak yolların yapımında bu kadar gecikmenin elbet sebebi vardı. Tire’de devrim yaparak İzmir’in çoğu ilçesinde bile olmayan doğalgazı Tiremize kazandırdık, yollar bu sayede bozuldu. Tiremizin çevreyolları, üretim yolları hem Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün hem de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile iyileştiriliyor. Sıra geldi Tiremizin şehir içi yollarına, halkımız bundan sonra Tiremizin caddelerinde dolaşmaktan büyük keyif alacaklar. Hizmette sınır tanımadan yolumuza devam edeceğiz. Tire için ne gerekiyorsa yapacağız.’’ dedi.




Editör: Haber Merkezi