Tire'de 3 yeni Halk Ekmek Büfesi açıldı Tire'de 3 yeni Halk Ekmek Büfesi açıldı

Ercan ÇELİK

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın özenle üstünde durduğu Cumhuriyet Meydanı yenileme projesi geçtiğimiz gün tamamlandı. Uzun zamandır atıl halde bulunan kafeterya binası yıkılarak, meydan adeta yeniden yaratıldı.

Meydanın kuzey kısmında bulunan mevcut Atatürk heykeli taşınarak, güney kısmına kurtuluş anıtı yanına taşındı. Daha büyük bir Atatürk heykeli için çalışmanın devam ettiği ve önümüzdeki günlerde yerine yerleştirileceği öğrenildi.

BAŞKAN DURAN: BİZ ÇALIŞIYORUZ, TİRE KAZANIYOR

Meydan ile ilgili olarak konuşan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran; “Cumhuriyet Meydanı yıllardır atıl halde ilçemize yakışmayan bir haldeydi. Göreve geldiğimizde meydan düzenleme projemizi de icraatlarımız arasına aldık. İlk olarak tabi ki şehrimizin acil sorunu olan altyapı ve üstyapı çalışmalarına ağırlık verdik. Bu çalışmalarımızı tamamlamanın ardından Cumhuriyet Meydanı için kollarımızı sıvadık. Yaklaşık 8 ay gibi bir sürede çalışmayı tamamladık. Gerçekten ilçemize yakışır güzel bir proje oldu. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Çelenk koyma törenimizi yeni meydanımızda yapacağız. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. 2023 ve 2024 yılları bizim için proje yılı olacak. Sürpriz projelerimiz yolda. Tire için aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Biz çalışıyoruz. Tire kazanıyor.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi