Başkan Duran yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi. “Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, toplumsal barışın daha da güçlenmesine, katkı sağlayan müstesna günlerimizden birisi olan Ramazan Bayramına milletçe, ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar gönülleri birleştirir, dargınları barıştırır, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirir. Bizler toplum olarak bayramları özlemle bekler, özenle hazırlanır, en güzel şekilde geçirmeye gayret ederiz. Geçmişten günümüze bayramlar hepimizin yüzünü gülümseten, içimizi neşeyle dolduran günler olmuştur. Tire Belediyesi olarak siz değerli hemşerilerimizin rahat bir bayram geçirmesi nedeni ile tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah hep birlikte huzur içerisinde bir bayram geçireceğiz. Bayram nedeni ile ilçemize şehir dışından giriş yapacak ve şehir dışına gidecek vatandaşlarımızın kendi can güvenlikleri için trafik kurallarına uymalarını rica ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutlar; bu mübarek günlerin, birliğe, beraberliğe, kardeşliğe vesile olmasını içtenlikle dilerim”.

Tire Belediyesi’nden çocuklar için tenis turnuvası Tire Belediyesi’nden çocuklar için tenis turnuvası
Editör: Haber Merkezi