Ziyarete Tire Belediye Başkan Yardımcısı Sefa Yıldırım da eşlik etti. İlk olarak Genel Sekreter yardımcılığına atanan Özgür Ozan Yılmaz'ı ziyaret eden Başkan Duran, Yılmaz'a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Tire'ye yapılacak olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretin ardından sırasıyla göreve yeni atanan Etüd ve Projeler Daire Başkanı Vahyettin Akyol ve Park ve Bahçeler Daire Başkanı Erhan Önen’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından GEDİZ A.Ş İzmir Bölge Operasyon Müdürü Sefa Pişkinleblebici'yi ziyaret ederek ilçe gündemi hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Duran İlçeye döndü. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran; "Tire Belediyesi olarak yeni yılda büyük projelere imza atacağız. Bu kapsamda bu haftayı fizibilite aşamasına ayırdık. Gerekli ziyaretleri yerinde yaparak ilgili kurumlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Çok kısa süre sonra sürpriz projelerle karşınızda olacağız. Bizim tek sevdamız Tire. Mutlu insanların yaşadığı, gelecek nesillere gururla bırakabileceğimiz bir Tire için çalışıyoruz." Dedi.

Editör: Haber Merkezi